Известие

Collapse
No announcement yet.

..Странен шум от дясно..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ..Странен шум от дясно..

Колеги искам съвет..
    Вече втори ден като запаля колата се чува странно тракане в купето от дясно.Това е електромотора на климатроника.
    След като го включа след малко спира.Много е дразнещо.
    Някой имал ли етакъв проблем о как се отстранява.Ясно ми е че май ще се наложи да посетя някоя автоморга.
    Весели празници на всички.
    АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
    FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

155

може би имаш предвид вентилаторното моторче на парното.ако пък мислиш че шума идва от комресора на климата.го пусни на режим ECON,тогава можеш да разбереш дали е от компресора или вентилатора.успех и весели празници.
    sigpicSelenia 20K for Alfa Romeo

Comment

Еми виж дали клапата ти за циркулация външен/вътрешен въздух работи и ако не... проблема е ясен и многократно дискутиран тук, в ланча и фиат форумите.
      Alfa Romeo 155 1.8TS
      Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Колега имам същия проблем,но си карам колата така щото ми казаха че моторчето капсуловано и трябва да се смени цялото .Успех!

Comment

Първоначално публикувано от Kalvin
          Колега имам същия проблем,но си карам колата така щото ми казаха че моторчето капсуловано и трябва да се смени цялото .Успех!
          Има доста писано по тая тема. Проблемът е в елетрониката на моторчето и можело да сенаправи... не се сменя цялото... само е на кофти място моторчето! Бобо беше писал че е като основен ремонт през ауспуха

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155
            Първоначално публикувано от Kalvin
            Има доста писано по тая тема. Проблемът е в елетрониката на моторчето и можело да сенаправи... не се сменя цялото... само е на кофти място моторчето! Бобо беше писал че е като основен ремонт през ауспуха
            За сега я карам така.Дразни ама ще изчакам да се затопли че тогава ще я правя
            АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
            FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

и при мен стана така .... мамка му....
              '97 155 1.8 16V
              GMC YUKON DENALI 5.7 V8
              the cost of living is dying...everybody pays...
              sigpic

Comment

Working...
              X